Geraldine Roos

Werkfit + preventie traject

 

 

Wanneer je als professional in een dienstverlenende sector werkt, is het heel belangrijk om aandacht te hebben voor je eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling. Waarom doe je eigenlijk wat je doet? Welke keuzes maak je op een dag en waar zijn deze nog gebaseerd op oude patronen in jezelf?

Hoe bewuster jij handelt, hoe meer ontspannen jij je werk kunt doen. Daarom is er het traject werkfit + om jouw basis als werknemer te versterken. Zie het als preventie voor overbelasting en burnout. 

 

Er zijn gelukkig veel werkgevers die hier in willen investeren, zodat het goed met jou blijft gaan en jij je lekker in je vel voelt. In dat geval ga je werkfit+ weer aan de slag, voel je jezelf weerbaarder en vooral stabieler in je huidige werk.

Een echte tip voor werknemers met stressvol of risicovol werk.

Het is namelijk extra belangrijk om dan te werken aan jouw emotionele balans, jouw basis, waardoor je betere keuzes kunt maken vanuit de rust die jij als basis mee krijgt.

 

 

* werkfit + preventie traject:

 voor een stevigere basis en meer inzicht in jezelf

- een intake

- Archetalent meting en rapportage

- indien nodig deelname SSP (safe and sound protocol) twv 249,-

- 4 sessies van 1,5 uur

- investering € 990,- 

 

 

Wil je dit traject niet via je werkgever volgen, maar particulier? Stuur dan even een mail voor tariefbespreking naar info@zoherstellen.nl  

ZO herstellen 2020

Deze organisaties gingen je voor: