Geraldine Roos

" When shit hits the fan. "

Dat zijn de momenten waarop je zeker weet of al het geleerde ook in de praktijk blijkt te werken.

Ik bedoel, als alles koetel de koet verloopt, is zelfbewustzijn en ontspannen niet zo ingewikkeld. Dan stroomt het lekker, voel je je fijn.

Maar wat doe jij als het heftig wordt? Als er omstandigheden plaatsvinden die effect hebben op jou, op je gezin, je werk? De corona crisis een enorme druk op je legt omdat je thuis moet werken, er veel meer werk op jouw bordje komt ivm ziekte collega's?

Blijf je dan inderdaad ook bij jezelf, blijf je dan vanuit die ontspannen basis in jezelf staan en kun je van daaruit reageren?

 

Alles wat ik doe en aanbied in mijn trainingen en coaching, komt voort uit persoonlijke ervaring.

En ik kan je vertellen: "shit has regelmatig hit my fan".

Meer dan ik zou willen of aan zie komen. Het zijn omstandigheden en die kunnen we niet altijd voor zijn of zelf uitkiezen.

 

Maar het maakt me iedere keer weer ook dankbaar. Gek he?

Maar echt! Want die heftige omstandigheden laten me zien hoe ik gegroeid ben. Dat ik echt mag ervaren: " I got this". Dat ik ZO enorm sta achter wat ik zelf mijn klanten weer door mag geven.

Als jij een zelfbewuste en ontspannen basis in jezelf ervaart, kun je alle omstandigheden handelen. Kun je voor jezelf blijven zorgen zodat het goed met jou blijft gaan.

Daarom bied ik niet alleen mijn training en coaching aan wanneer het al messy is. Maar JUIST ook wanneer jij je goed voelt zodat we kunnen werken aan een nog meer bewuste en ontspannen basis in jezelf, voor als het wel meer messy wordt. Nou dat dus. ZO.

 

Ik ben Geraldine Roos Naujoks en ik ben een ervaren zorgprofessional, coach en trainer. Ik heb gewerkt in de psychiatrie alsook de OGGZ, en als klantmanager inkomen en reïntegratie binnen gemeentes. Inmiddels werk ik al een aantal jaar als zelfstandig coach en trainer en mag ik andere professionals begeleiden in hun zoektocht naar meer balans en een meer ontspannen leven. 

 

Ik geloof namelijk dat er voor iedereen een meer zelfbewust en ontspannen leven mogelijk is. Vanuit deze overtuiging heb ik ZO Herstellen opgericht.

Het is mijn missie om professionals in de dienstverlenende sectoren te begeleiden naar meer zelfbewustzijn en ontspanning, naar herstel, naar een stevigere basis. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZO herstellen 2020

Deze organisaties gingen je voor: